tech@videowebsite.eu
Met video op je website maak je het verschil
videowebsite logo small

TikTok Video Downloaden

TikTik is een immens populair social media platform, het heeft er eigenhandig voor gezorgd dat video, met geluid, massaal wordt afgespeeld op smart devices. Ook via een reguliere internetbrowser kun je video's uploaden en bekijken van anders gebruikers.

De video's op TikTok duren tussen de 15 seconden en 1 minuut en zijn veelal voorzien van filters, effecten, tekst en GIFs om ze op te leuken of om de content te ondersteunen.

Ook Nederlanders en Belgen weten de app steeds meer te vinden en te gebruiken. TikTok groeit explosief en is in rap tempo volwassen aan het worden.

Native video werkt het best

Zoals voor praktisch ieder social media platform geldt werkt het uploaden van zogenaamde Native Video het beste, dit zijn dus video's die gemaakt/opgenomen zijn met de App zelf, niet de video's die je vanaf je apparaat (smartphone) vanuit je eigen bestande upload naar het platform.

Door de snelle groei is het een kwestie van tijd voordat TikTok het hoofdkanaal wordt voor een Creator (maker van content) of een bedrijf wat het platform ter promotie inzet. Hierdoor zal onherroepelijk de behoefte ontstaan om video's gepubliceerd op TikTok te willen downloaden en hergebruiken.

TikTok video Downloaden naar je smartphone

TikTok video downloaden

De app biedt standaard de mogelijkheid om een video rechtstreeks naar je apparaat te downloaden. De video die je downloadt wordt dan voorzien van TikTok branding, het logo van het platform komt in beeld, evenals de handle van de creator, zeg maar de gebruikersnaam van de maker. Een goede manier voor TikTok om zichzelf te promoten, maar wellicht heb je meer behoefte aan de video zonder deze TikTok branding.

TikTok video's downloaden zonder branding

Het downloaden van de video's zonder de watermerken van de app is gelukkig vrij eenvoudig. Bijvoorbeeld via ssstik.io

ssstik.io

Plak de link naar de TikTok video in het bovenste vak en klik op download, en kies voor een download zonder watermerk. Je ziet dan een advertentie. Even geduld, je download start automatisch.

Check wel even de formattering, in het onderste vak zie je een voorbeeld.

Na downloaden kun je de video bewerken zoals je wilt.

Nu kun je makkelijk en gratis een TikTok video downloaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een website?

Maak gebruik van de kennis van Webservicedienst.nl
Top closearrow-circle-o-downbarsellipsis-v